Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Zware mishandeling na verkeersruzie in Mijdrecht

Datum: 09 januari 2013
Bron: Politie

Mijdrecht - Twee automobilisten kregen het op dinsdagavond 8 januari met elkaar aan de stok. Eén van hen liep onder andere een gebroken neus op.

Rond 18.20 uur reed een 52-jarige automobilist uit Mijdrecht over de Prinses Beatrixlaan. Vermoedelijk verleende hij daar geen voorrang aan een andere automobilist. Vervolgens ontstond er een conflict tussen beide bestuurders en stapten de mannen uit. Daarbij kreeg de Mijdrechter een vuistslag in zijn gezicht. Daarna stapte de ander weer in. De Mijdrechter probeerde nog te voorkomen dat de man weg zou rijden, waarbij de spiegel van de auto van de man afbrak. Desondanks wist hij weg te rijden.

Naar ziekenhuis
De Mijdrechter reed naar het politiebureau om aangifte te doen. Agenten zagen dat het gezicht van de man onder het bloed zat, dat zijn neus scheef stond en dat hij een blauw oog had. Gezien het letsel lieten agenten direct een ambulance naar het politiebureau komen. De ambulance bracht het slachtoffer over naar het AMC in Amsterdam.

Onderzoek
Agenten gingen in Brabant naar de woning van de eigenaar van de betrokken auto. Daar werd niemand aangetroffen. De politie zet het onderzoek naar het verkeersconflict voort.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht