Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

UPDATE - [FOTO'S] Drie auto's betrokken bij ongeluk N201 Mijdrecht, man moet rijbewijs inleveren

Datum: 21 maart 2013
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - Een inhalende automobilist botste op donderdagavond 21 maart op een voorligger, die vervolgens een andere auto raakte. De veroorzaker had te veel gedronken.

Rond 22.55 uur reed een 31-jarige automobilist uit Uithoorn over de Provincialeweg N201. Hij haalde een auto in en ging terug naar zijn eigen weghelft. Daarbij zag hij kennelijk een daar rijdende auto over het hoofd. Hij botste er achterop, waardoor die auto meerdere malen over de kop ging. Een inzittende van die auto, een vrouw uit Uithoorn, raakte gewond. De bestuurster van de auto liep geen letsel op. Haar auto botste nog tegen een andere auto. De bestuurdster van die auto liep eveneens geen letsel op.

Gewond
Een ambulance bracht de vrouw uit Wilnis over naar een ziekenhuis. Zij had verwondingen aan haar hoofd en vermoedelijk een lichte hersenschudding opgelopen. Zij mocht na behandeling het ziekenhuis verlaten.

Te veel gedronken
De 31-jarige Uithoornaar bleek te veel te hebben gedronken en werd aangehouden. Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 585 ug/l, meer dan 2,5 keer het wettelijke maximum van 220 ug/l. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt en hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Foto's: Peter Bakker

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht