Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Getuigen gezocht van mishandeling in Aalsmeer

Datum: 11 april 2013
Bron: politie

Aalsmeer - Maandag 1 april 2013 zijn een man en vrouw rond 03:00 uur getuige van een mishandeling aan de Zijdstraat in Aalsmeer. Nadat zij wegliepen werden zij zelf slachtoffer van een mishandeling door een persoon uit dezelfde groep. Een groep van ongeveer tien jongens had het gemunt op de Aalsmeerders.

De man en vrouw verlieten rond drie uur 's nachts een café aan de Zijdstraat in Aalsmeer. Buiten zien zij een groep van ongeveer tien jongens een andere jongen mishandelen. Zij hoorden de jongens roepen dat zij uit Loenen aan de Vecht kwamen en dat zij elke week een kroegentocht hielden in een ander dorp.

De man en vrouw liepen door om hun fiets te pakken en fietsten vervolgens weg. Eén van de jongens uit de groep kwam achter hen aan en schopte de vrouw van de fiets. Dezelfde jongen liep naar de man toe en trok zijn sjaal strak aan. Waar de rest van de groep was, is niet duidelijk.

Hierna stapten de jongens twee auto's in: een rode Mini Cooper voorzien van een witte streep en een blauwe Volkswagen Golf. De verdachten waren ongeveer tussen de 18- en 20 jaar oud. De jongens waren ongeveer 1.60 à 1.70 m lang en sommigen hadden wat langer haar dat met gel achterover gekamd was.

Getuigen gezocht
Bent u getuige geweest van één van de mishandelingen, of heeft u andere informatie over de daders? Belt u dan met de politie in Amsterdam via 0900-8844 of meld het anoniem via 0800-7000

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht