Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[UPDATE] Bowling Mijdrecht overgenomen door Partycentrum De Meijert

Datum: 12 april 2013
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - Op donderdag 11 april heeft de directie van Partycentrum De Meijert uit Mijdrecht het Bowlingcentrum Mijdrecht overgenomen. Vanwege een belastingschuld had de Belastingdienst de volledige inboedel van het bowlinghuis te koop aangeboden. Tijdens de openbare verkoping bleek dat De Meijert bereid was het bedrijf over te nemen en voort te zetten. Vanaf maandag 22 april kan er weer gespeeld worden.

Door Piet van Buul - De Groene Venen

In een gesprek met de directieleden Antoine Post en Miriam Elsendoorn van De Meijert bleek dat ze pas laat op de hoogte waren van het feit dat de bowling te koop stond. Dat weerhield hen er niet van om snel in actie te komen. “We vinden het belangrijk dat het bowlingcentrum voor Mijdrecht behouden blijft,” aldus Antoine. “We hebben in de periode na de brand van Party Plaza al wel overwogen om met een bowlingcentrum te beginnen. Maar het is er toen niet van gekomen. Nu zich de mogelijkheid voor deed om er alsnog in te stappen vonden wij dat wel een mooie kans. We hebben met de oude directie afgesproken dat we snel de overdracht gaan bespreken zodat de bowlingliefhebbers en de verenigingen het seizoen gewoon af kunnen maken.”

Toekomst
Vooralsnog zijn Miriam en Antoine er op uit om de bowlingbanen zo snel mogelijk weer in bedrijf te krijgen. Dat betekent dat ze op dat vlak vooralsnog geen ingrijpende veranderingen verwachten. Zij beamen dat zij geen expertise hebben op het vlak van de bowlingsport. “We gaan er in ieder geval voor zorgen dat er voorzieningen getroffen worden om de banen te laten functioneren. Daar moeten we dus mensen voor hebben die met de apparatuur om kunnen gaan en zorgen voor onderhoud en het verhelpen van storingen en dergelijke.”

Op langere termijn willen ze er voor zorgen dat het bowlingcentrum een meer prominente plaats in het uitgaansleven in de regio gaat krijgen. Zij hebben een langjarige ervaring in de horeca. “Wij denken dat de accommodatie met het restaurant goede mogelijkheden biedt voor feestjes en partijen, waarbij het bowlen wordt gecombineerd met een etentje. Ook voor het restaurant zien we volop mogelijkheden.”

In kringen van de vaste gebruikers van de bowlingbanen zoals de Bowling Vereniging Mijdrecht en de Seniorengroep van Spel en Sport is opgelucht gereageerd. Men is blij met de doorstart en uit de vele reacties blijkt dat men het volste vertrouwen heeft in de nieuwe directie.

 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht