Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Gezocht: Man pint met in Uithoorn gestolen bankpas - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gezocht: Man pint met in Uithoorn gestolen bankpas

Datum: 26 april 2013
Bron: Politie.nl

Bij de ABN-AMRO aan de Van Baerlestraat heeft woensdagmorgen 6 maart een man gepind met een bankpas die enkele uren daarvoor buit is gemaakt bij een woninginbraak in Uithoorn.

Bij de woninginbraak zijn meerdere spullen gestolen waaronder een bankpas. Met deze pas is omstreeks 04.40 uur gepind bij de geldautomaat van de ING-bank op het Westwijkplein in Amstelveen. Vervolgens is er omstreeks 06.15 uur gepind bij de pinautomaat van de ABN-AMRO bank tegenover het Stedelijk Museum.

De pinner is op camerabeelden vastgelegd hierop is te zien dat hij een aantal handelingen doet en vervolgens wegloopt in de richting van het Vondelpark.

Het team dat deze zaak onderzoekt is op zoek naar

  • personen die de pinner (her)kennen of die hem gezien hebben in Uithoorn, in de omgeving van het Westwijkplein en/of de Van Baerlestraat.
  • informatie over het merk van de rugzak en de overige kledingstukken, met name de handschoenen
  • een getuige die vlak voor de getoonde pinner een transactie heeft gedaan op de Van Baerlestraat (zie foto).

Met informatie kunt u contact opnemen via het tipformulier, via het landelijk politienummer 0900 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

Klik hier voor het tipformulier.

Foto: Politie

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht