Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Abcoudenaar zwaargewond na mishandeling in Mallorca - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Abcoudenaar zwaargewond na mishandeling in Mallorca

Datum: 10 juni 2013
Bron: Hart van Nederland

Mallorca/Abcoude - De twee Nederlandse scholieren (18) die op Mallorca vastzitten voor de zware mishandeling van een 18-jarige jongen uit Abcoude, zijn Amsterdammers. Zij waren op vakantie met een grote groep eindexamenkandidaten.

Zondagnacht 2 juni rond 02:00 uur mondde in uitgaansgebied s'Arenal onenigheid tussen de Amsterdamse groep jongeren en een groep jongeren uit Abcoude, uit in een matpartij.

De situatie liep dusdanig uit de hand dat een van de toeristen, een 18-jarige jongen uit Abcoude op de intensive care belandde met een zwaar verminkt gezicht. De Amsterdamse verdachten ontkennen hun betrokkenheid, maar er zijn verschillende ooggetuigen die hen aanwezen als de daders.

Een van de verdachten zou Martial Arts hebben gebruikt bij de mishandeling, waarbij zeker drie harde schoppen zijn uitgedeeld. Het slachtoffer liep hierdoor ernstig hoofdletsel op.

Beide groepen zouden onder invloed van drank zijn geweest. Op 5 juni is de vader van het slachtoffer overgevlogen naar Mallorca. Op 6 juni zijn twee verdachten opgepakt, een derde op 7 juni. De voorgeleiding van de drie vond plaats op 8 juni, waarna een van hen is vrij gelaten. Hij is niet langer verdachte.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht