Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Voortgang groot onderhoud N201 tussen Amstelhoek en Vinkeveen

Datum: 19 juli 2013
Bron: Provincie Utrecht

Regio - In de zomerperiode vindt groot onderhoud plaats aan de N201 tussen Amstelhoek (Tienboerenweg) en Vinkeveen (Herenweg) in opdracht van de provincie Utrecht. Tussen 12 juli en 2 september werkt de aannemer 7 dagen per week en 24 uur per dag om de hinder voor het verkeer zo kort mogelijk te laten zijn.

Het groot onderhoud betreft het vervangen van de deklaag, inclusief een gedeelte van de onderliggende constructie. Groot onderhoud aan de provinciale wegen vindt periodiek plaats en is noodzakelijk voor de verkeersveiligheid en het wegcomfort.

De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats waarbij steeds een ander weggedeelte op de schop gaat en wordt afgesloten om het werk te kunnen uitvoeren. De eerste fase begon op 12 juli en eindigt op 22 juli, 05:00 uur en betreft het wegvak tussen de Herenweg en de N212 en het kruispunt N201-N212.

Werkzaamheden 22 juli-9 augustus
Fase 2 van het werk vindt plaats vanaf 22 juli 05:00 uur, tot 9 augustus 20:00 uur.

In deze fase werkt de aannemer op het wegvak van de N201 tussen de Ingenieur Enschedeweg (N212) en de Veenweg. Dit wegvak is in die periode afgesloten voor doorgaand verkeer.

Een kaartje met de locatie van de wegafsluiting en de omleidingsroutes voor doorgaand verkeer en bestemmingsverkeer is te vinden op www.provincie-utrecht.nl/n201

Data en locaties van de volgende fasen zijn ook te vinden op de website.

Slag om de arm
Bij alle wegwerkzaamheden geldt dat weersomstandigheden ertoe kunnen leiden dat de planning noodgedwongen wat naar achteren schuift. Bijvoorbeeld als er lang achter elkaar veel regen valt. Asfalteren en markering aanbrengen is dan niet verstandig omdat het resultaat van slechte kwaliteit zal zijn.

Nadere informatie
Voor informatie over het project en de wegafsluitingen en omleidingsroutes kunt u de website raadplegen: www.provincie-utrecht.nl/n201 

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen?

Volg @werkaandewegutr dan op Twitter.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Klik op het kaartje voor meer informatie over alle afsluitingen/omleidingenKlik op het kaartje voor meer informatie over alle afsluitingen/omleidingen
Terug

Hollandse AVond Mijdrecht