Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Komende week eerste maatregelen op de N196 naar aanleiding van ongeval Aalsmeer

Datum: 26 juli 2013
Bron: Gemeente Aalsmeer

Aalsmeer - Naar aanleiding van het ongeval op de N196/Ophelialaan (oude N201) op maandag 22 juli is de gemeente in gesprek met de Provincie Noord Holland over mogelijke maatregelen om de veiligheid te verbeteren. De gemeente neemt echter komende week zelf korte termijn maatregelen om een bijdrage te leveren aan het veiliger maken van de verkeersituatie.

Locoburgemeester Ad Verburg: “Komende week gaan we aan de slag en nemen we een aantal maatregelen om de veiligheid te verbeteren. Een van de maatregelen is het snoeien van de begroeiing. Op de rijstrook Uithoorn, richting Centrum Aalsmeer helt de begroeiing iets over en is het voorrangsbord minder goed zichtbaar. Daarnaast kijken we of we in de bocht van de N196 richting de Ophelialaan kunnen snoeien om meer zicht te geven op de kruising.

Verder onderzoeken we de mogelijkheden voor het plaatsen een flitspaal. Ook kijken we of we aanvullende verkeersborden kunnen plaatsen of bestaande kunnen aanpassen om de situatie veiliger te maken. Voor verdergaande maatregelen is de Provincie Noord Holland aan zet. We hebben na het tragische ongeval direct contact opgenomen met de wegbeheerder. Zij zijn nu aan het onderzoeken of ze maatregelen kunnen treffen. We blijven met elkaar in gesprek hierover”.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht