Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Woensdag; C1000 kindermiddag en klompenrace tijdens het Wilnis Festival

Datum: 12 augustus 2013
Bron: Ingezonden stukken

Wilnis - Woensdag organiseert de C1000 de kindermiddag. Ook de brandweer heeft voor de jeugd op de kindermiddag het brandweerspel. Zoals altijd met onze kernactiviteit als thema: “water voor vuur”. De echte spuitgasten zullen bepalen wie het meeste talent heeft op brandweergebied.

Voor elke leeftijdsgroep is er een prijs dus doe je best! De vaders, moeders opa’s en oma’s mogen natuurlijk aanmoedigen, foto’s maken en filmen. Maar kijkt u uit voor overvliegend bluswater. Want dat hoort er natuurlijk wel een beetje bij. Uiteraard mag iedereen die geïnteresseerd is, die middag ook een kijkje nemen bij - of in de brandweerauto’s.

Klompenrace
Woensdagavond om 20.00 uur is er de klompenrace. Op oud Hollandse klompen door het dorp. Met start en finish op het Festivalterrein. Wij rekenen daarbij op een groot deelnemersveld. Aanmelden kan bij de brandweerkazerne. En uiteraard ook op de rest van het dorp die de deelnemers langs de route aanmoedigen. Verder wensen wij de organisatie en alle bezoekers een plezierig en vooral veilig Wilnis festival toe. Laten we er met z’n allen weer een gezellig en bruisend zomerfeest achter de dijk van maken. 

Doe jij ook mee woensdag?

www.wilnisfestival.nl 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht