Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO'S & VIDEO] Grote brand in Woerden, rookwolk vanuit De Ronde Venen te zien

Datum: 13 augustus 2013
Bron: petershotnews.nl

Woerden - Boven het centrum van Woerden hangt een zwarte rookwolk door een zeer grote uitslaande brand bij een scooterwinkel. Inmiddels staan er meerdere panden op het industrieterrein in brand. Er zijn twee explosies gehoord, zegt de brandweer.

Of de winkel aan de Barwoutswaarder open was toen de brand om 16.15 uur ontstond, is nog niet duidelijk. Ook over eventuele gewonden kon de brandweer nog niets zeggen. Uit voorzorg is een ambulance naar de brand gestuurd.
Er zijn heel veel brandweerwagens opgeroepen, onder meer uit Utrecht, Leidsche Rijn, Houten en Maarssen. De rook is van ver te zien. Meldingen komen onder meer uit Amersfoort en Hoofddorp.

De brandweer adviseert Woerdenaren om ramen en deuren te sluiten. De rook gaat vooralsnog recht omhoog en de brandweer hoopt dat dat zo blijft.

Rond 18:35 uur was de brand onder controle.


Vanuit De Ronde Venen was de rookwolk ook zichtbaar. 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Week van de Ontmoeting

Bron: woerden.tv
Twitter: @Edwin_OttoTwitter: @Edwin_Otto
Twitter: @bertklinkenbergTwitter: @bertklinkenberg
Foto: Frank van den HelderFoto: Frank van den Helder
Twitter: @bastiaan_dehaan Rookwolk gezien vanuit De Ronde VenenTwitter: @bastiaan_dehaan Rookwolk gezien vanuit De Ronde Venen
Foto: Marco KamphuisFoto: Marco Kamphuis
Foto: Marco KamphuisFoto: Marco Kamphuis
Foto: Marco KamphuisFoto: Marco Kamphuis
Foto: VRUFoto: VRU
Foto: @Milenekrn , vanaf de Westeinderplas in Aalsmeer was de rookwolk ook zichtbaarFoto: @Milenekrn , vanaf de Westeinderplas in Aalsmeer was de rookwolk ook zichtbaar

Terug

Week van de Ontmoeting