Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gezellig familierestaurant en bowling Mijdrecht opent haar deuren

Datum: 23 augustus 2013
Bron: De Groene Venen

Mag bijna iedereen tijdens de afgelopen weken lekker in de zon hebben gezeten, sommigen onder ons zeker niet. Het team van “de Meijert” heeft, ondersteunt door een flink aantal bouwvakkers, een flinke klus geklaard. Je mag spreken van een totale metamorfose van de Bowlingbaan annex Restaurant dat in het Mijdrechtse zwembadcomplex is gevestigd. Tientallen jaren horeca ervaring opgedaan in de Mijdrechtse Meijert liggen aan de basis van deze verandering.

Antoine Post is geen onbekende als er wordt gesproken over uitgaansmogelijkheden in Mijdrecht. Samen met zijn team runt hij, in opvolging van zijn vader Ton, de Meijert. Feesten, partijen, catering, thema-, dans- en swingavonden. Er is bijna geen Rondevener te vinden die daar niet is geweest. Maar ook het verenigingsleven weet de weg naar de Meijert te vinden. Zou dat kunnen zijn omdat het kopje koffie daar altijd lekker wegdrinkt? Het stukje appeltaart er best in gaat? De bediening altijd vriendelijk en attent is? Wie het weet mag het zeggen maar een feit is een feit. Toen het kwakkelende Bowlingcentrum annex Restaurant gesloten dreigde te worden sprong Antoine er meteen in. Het moet toch mogelijk zijn met de juiste aansturing een goed lopend bowlingcentrum annex restaurant op te zetten was de opdracht die het team meekreeg?

Direct na de overname werden plannen gemaakt. Als eerste moest er sfeer worden aangebracht in de bowlingbaan. Dat is inmiddels gelukt. De bowler waant zich niet meer in een fabriekshal met een aantal zitjes, nee fraaie wandafwerkingen en een sterk veranderde aankleding deden wonderen. Het is niet alleen meer een plek waar de beste bowlers om de prijzen strijden, ook actieve familiebijeenkomsten of bedrijfsuitjes gaan zich thuis voelen in de gecreerde ambiance. Tijdens het bowlen wordt er een drankje en een hapje geserveerd, geheel naar eigen behoefte, maar er staat ook een uitnodigend restaurant naar klandizie te lonken.

Ook deze ruimte heeft een totale verandering ondergaan. De voorheen als eetzaal ogende ruimte is omgetoverd tot een knus restaurant waar het goed toeven is. Het biedt plaats aan 120 tafelaars die een keuze kunnen maken uit betaalbare gerechten en waar kinderen welkom zijn. Naar verwachting gaat het een ontmoetingsplek worden voor families die iets te vieren hebben. Al dan niet voorafgaand door een partijtje bowlen. Je kunt er zo maar aanschuiven, reserveren is handig, en kennis maken met de meer dan welkome aanvulling op de Rondeveense horecamogelijkheden. Je kunt er Spider-grillen. Een variant op de steengrill maar dan veel minder vet. Je kunt er een kinderpartijtje organiseren of gewoon genieten van de Franse keuken die betaal is. Voor 25 euro geniet je van een drie gangen menu dat kwalitatief iedere toets kan doorstaan.

Het belooft heel erg leuk te gaan worden in het nieuwe Bowlingcentrum. U zult er de kwaliteit en vriendelijke bediening vinden die u in de Meijert als gewoon ervaart. In de sfeervolle ambiance waant u zich echt uit. Antoine: “ Voor ons is het de uitdaging in een moeilijke tijd iets nieuws neer te zetten waarvan onze gasten zullen zeggen “Fijn dat het er is”. Aan onze nieuwe gasten zou ik willen zeggen: “ Test ons”, wij zijn er klaar voor. Tenslotte, een niet onbelangrijk punt. ”Uw portemonnee is de lachende derde”.

U vindt de bowling annex restaurant aan de Ontspanningsweg 1A in Mijdrecht. Iedere dag geopend, behalve donderdag.
Voor informatie over arrangementen of reserveringen kunt u bellen met 0297 25 69 45 of mail naar [email protected]

U bent vanaf 23 augustus meer dan welkom.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Antoine Post in het nieuwe bowlingcentrumAntoine Post in het nieuwe bowlingcentrumTerug

Family Mijdrecht