Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Aankondiging grote oefening EHBO vereniging Wilnis

Datum: 27 augustus 2013
Bron: Ingezonden stukken

Rampscenario in Mijdrecht maandagavond 2 september

Op maandagavond 2 september gebeurt op het bedrijventerrein van Van Schie in Mijdrecht een groot ongeval. De hulp van de locale Wilnisse EHBO-vereniging en Brandweer worden ingeroepen. Dat is het scenario voor de grote jaaroefening van EHBO vereniging Wilnis in samenwerking met de Vrijwillige Brandweer Wilnis. Vele LOTUS-slachtoffers met diverse verwondingen zullen worden geholpen door de vrijwilligers van de EHB- vereniging en de brandweer.

Toeschouwers
De oefening start rond 20.00 uur op maandagavond 2 september bij Van Schie op Constructieweg 100 in Mijdrecht en staat open voor toeschouwers. Wil je binnenkort een EHBO opleiding volgen, dan is dit de uitgelezen kans om kennis te maken met de EHBO-vereniging uit Wilnis en de EHBO-ers in actie te zien. In september start EHBO vereniging Wilnis met een nieuwe EHBO opleiding.

Meer informatie
Kijk op www.ehbowilnis.nl voor meer informatie over KNV EHBO afdeling Wilnis. KNV EHBO afdeling Wilnis verzorgt opleiding- en herhalingslessen voor het officiële EHBO-diploma inclusief verbandleer, reanimatie en AED. Dit jaar start de vereniging bij voldoende animo in september een nieuwe EHBO-opleiding. De EHBO’ers van KNV EHBO afdeling Wilnis worden ingezet voor EHBO hulpverlening bij diverse activiteiten, waaronder de Avond4Daagse, Wilnis Festival en sportevenementen. Meer informatie over evenementen en inschrijven voor de nieuwe cursus kan via [email protected].

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Week van de Ontmoeting

Een speciaal opgeleid LOTUS-slachtoffer speelt slachtoffer tijdens de oefeningEen speciaal opgeleid LOTUS-slachtoffer speelt slachtoffer tijdens de oefening
Slachtoffer in shock wordt op brancard geholpenSlachtoffer in shock wordt op brancard geholpen

Terug

Week van de Ontmoeting