Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

AED voor de Wensstichting Oppepper4all door Scholten BHV

Datum: 05 september 2013
Bron: petershotnews.nl

Mijdrecht - Donderdag 5 september heeft de heer Gerard Berentsen oprichter-voorzitter van de Wensstichting Oppepper4all een AED ontvangen van Paul Scholten van Scholten BHV. De hartdefibrillator is door de stichting aangeschaft voor de Droombus. Er is voor deze AED gekozen omdat hij een volledige ondersteuning geeft tijdens de reanimatie, waarbij de hulpverlener aanwijzingen krijgt tijdens de reanimatie over zijn prestaties.

Doordat de vrijwilligers op pad gaan met de Droombus en er altijd een vervelende situatie kan voordoen, zijn ze daar nu goed op voorbereid en kunnen zij de juiste hulp bieden. Voor de vrijwilligers van de stichting gaat Scholten BHV de komende jaren de training en opleiding voor het gebruik van de AED en de reanimatie verzorgen.

Tijdens de beursvloer De Ronde Venen is deze samenwerking tussen Wensstichting Oppeper4all en Scholten BHV tot stand gekomen.

Scholten BHV is leverancier van verbandmiddelen, AED’s en opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening, EHBO en reanimatiecursussen en is gevestigd in De Ronde Venen. Het is van groot belang dat bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen, daarom verzorgt Scholten BHV voor verschillende verenigingen binnen De Ronde Venen de opleidingen.

www.scholtenbhv.nl 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht
Terug

Family Mijdrecht