Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Rotonde Mijdrecht feestelijk geopend

Datum: 18 september 2013
Bron: petershotnews.nl

Mijdrecht - De rotonde Rondweg/Industrieweg/Stationsweg is vandaag feestelijk in gebruik genomen. Om 10 uur heeft wethouder Pieter Palm samen met collega-wethouders, betrokken inwoners en uitvoerders een kring gevormd rond het middeneiland. Met deze cirkel is de rotonde symbolisch gerond.

Op webcammijdrecht.nl was de voortgang van de werkzaamheden te volgen. De site is tijdens de werkzaamheden bijna 20.000 keer bezocht. Meer dan 100 mensen hebben op derondevenen.nl getest of ze rotondeproof zijn door het beantwoorden van drie quizvragen over de aanleg. Onder degenen die hun e-mailadres hebben achter gelaten, is tijdens de opening een rotondetaart verloot.

Dura Vermeer heeft met partners als Bevanos, Fronik, De Bruijn en Freesmij 24 uur per dag in de vaak stromende regen doorgewerkt om de rotonde binnen 9 dagen op te leveren en overlast tot een minimum te beperken.

De wegwerkzaamheden op het bedrijventerrein zijn hiermee bijna afgerond. Het middeneiland wordt nog ingericht en belijning afgerond. Tijdens deze werkzaamheden kan de rotonde gewoon open blijven. Daarnaast wordt de Nijverheidsweg begin oktober van een nieuwe asfaltlaag voorzien met fietssuggestiestroken.

Op www.derondevenen.nl vindt u actuele informatie onder leven en werken, projecten, herstructurering bedrijventerrein Mijdrecht.Foto's: Peter Bakker & Brandweer Mijdrecht (vanuit hoogwerker) 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34

Foto: Marlies WesselsFoto: Marlies Wessels

Terug