Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Aanhouding voor gevaarlijk rijgedrag A2 en inbrekerswerktuigen in auto

Datum: 28 september 2013
Bron: petershotnews.nl

Breukelen/Vinkeveen - Vrijdagochtend 27 september heeft de politie twee mannen op de A2 ter hoogte van Breukelen aangehouden voor zeer gevaarlijk rijgedrag en het vervoeren van inbrekerswerktuigen in de auto.

Die ochtend reden agenten rond 10.10 uur op de A2 vanaf Vinkeveen in de richting van Breukelen. Plotseling werden zij met hoge snelheid ingehaald door een automobilist met een Litouws kenteken. De bestuurder reed met een snelheid van 160 km/uur terwijl de maximum snelheid 100 km/uur bedraagt. Agenten zetten de achtervolging in en gaven de bestuurder een stopteken. Vervolgens werd de automobilist gecontroleerd en agenten zagen verschillende inbrekerswerktuigen in de auto ligggen. De 20-jarige bestuurder (woonplaats onbekend) en zijn 23-jarige bijrijder (woonplaats onbekend) zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Het bleek dat de 20-jarige man gesignaleerd stond bij een andere politie-eenheid en mogelijk had hij een vals rijbewijs in zijn bezit. De politie doet nog verder onderzoek.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34

Terug