Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Drie mannen aangehouden vanuit achtervolging Aalsmeer

Datum: 25 oktober 2013
Bron: politie

Aalsmeer - In de vroege ochtend van vrijdag 25 oktober zijn drie inbraakverdachten aangehouden na een achtervolging over onder andere de A9 en de A2.

Rond kwart over drie kwam bij de politie een melding binnen dat was ingebroken in twee auto’s aan de Karperstraat in Aalsmeer. Toen agenten ter plaatse kwamen, wees een buurtbewoner hen op een wegrijdende auto waar de drie auto-inbrekers mogelijk inzaten.

Dienders die achter het voertuig aanreden gaven een stopteken, maar hier werd geen gehoor aan gegeven. De achtervolging werd ingezet. De auto met de verdachten reed met hoge snelheid over de A9 en de A2 en vertoonde gevaarlijk rijgedrag. Zo reed de bestuurder over de vluchtstrook en haalde hij met hoge snelheid rechts in.

Op de Burgemeester Stramanweg in Amsterdam-Zuidoost kwam het voertuig in aanraking met een politiewagen en kwam tot stilstand. De verdachten - drie mannen van 18, 19 en 20 jaar oud – zijn met behulp van een politiehond uit het voertuig gehaald en aangehouden. Niemand is gewond geraakt. De twee voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Week van de Ontmoeting


Terug

Week van de Ontmoeting