Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Zeven autoinbraken in Abcoude

Datum: 06 november 2013
Bron: politie.nl

Abcoude - Tussen 1 en 3 november vonden zeven inbraken in geparkeerde auto’s plaats. Het inbrekersgilde wist niet alleen navigatieapparatuur en airbags buit te maken, maar ook rugzakken, kleding en smartphones.

Straten
De opengebroken auto’s stonden op ’t Marktvelt, Starnheim, Dokter Koomansstraat, Piet van Wijngaerdtlaan en het Kuyperpad. Men kwam de auto’s binnen door het inslaan van een ruit of het in zijn geheel uitnemen van een ruit.

Dader(s) onbekend
De politie heeft op dit moment geen enkel zicht op mogelijke dader(s). Als u iets heeft gehoord of gezien dat verband kan houden met deze inbraken, neem dan via het telefoonnummer 0900-8844 kontakt op.

Haal zelf uw auto leeg!
Zichtbaar achtergelaten, waardevolle goederen oefent een grote aantrekkingskracht uit op het dievengilde. Haal deze dus uit uw auto! Als er niets zichtbaar in uw auto ligt, kan het er ook niet uit worden gehaald. Verstop ook geen laptops of smartphones in de auto. Leg een jas of tas in de afgesloten kofferruimte. Zet uw auto op een bewaakte of goed verlichte parkeerplaats. Installeer een alarmsysteem of een startonderbreker. Het schrikt dieven af en de omgeving wordt gewaarschuwd.

Samenwerking
U kunt meehelpen uw buurt veiliger te maken door bijvoorbeeld lid te worden van Burgernet en Waaks De Ronde Venen.
U bent onze extra ogen en oren! Met u samen willen gemeente en politie de criminaliteit, zoals auto-inbraken, aanpakken en verder terugdringen.

Bel 1-1-2!
Het is heel belangrijk dat, als u een verdachte situatie ziet, die direct en zonder twijfel meldt via het alarmnummer 1-1-2 en vraag naar de politie. Zeg waar u zich bevindt, vertel wat u ziet en let daarbij op bijzondere persoonskenmerken en/of gebruikte (motor)voertuigen. Door het bellen van 1-1-2 daar vangt de politie samen met u inbrekers mee!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht