Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Achtervolging vanuit Aalsmeer loopt volledig uit de hand in Amstelveen

Datum: 20 november 2013
Bron: amstelveensnieuws.nl

Surveillerende politie agenten zagen op dinsdagmiddag rond drie uur een gestolen auto rijden met duits kenteken op de Bosrandweg in Aalsmeer. De achtervolging wordt ingezet.

In een dollemansrit over de Beneluxbaan, waar volgens getuigen wel 140 Km/u gereden is door de vluchtauto volgt de politie de verdachte op de voet. Een groot aantal politie eenheden rukt uit om de auto tot stoppen te dwingen.

Op het kruispunt bij de Handelsweg in Amstelveen loopt het helemaal verkeerd. De vluchtauto botst volop op een onschuldige medeweggebruiker die daarbij nek en rugletsel oploopt.

De auto van de verdachte raakt zwaar beschadigd en de politie sommeert de verdachte om uit te stappen. Een hondengeleider van de politie assisteerde daarbij met zijn hond.

De medeweggebruiker die gewond is geraakt werd door het ambulancepersoneel behandeld. Ook de brandweer werd ter plaatse gevraagd om de bestuurder uit de auto te knippen.

De verdachte is overgebracht naar het politiebureau in Amstelveen-zuid. Aldaar kwam er een ambulance om de verdachte te controleren op letsel.

De Verkeersongevallen Analyse van de veiligheidsregio Kennemerland kwam ter plaatse om het incident te onderzoeken.

Klik hier voor fotos´s. 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht