Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO'S] Vrouw (82) rijdt kerkgangers aan, meisje (13) naar AMC

Datum: 25 december 2013
Bron: petershotnews.nl

Vinkeveen - Op woensdag 25 december ontstond een aanrijding bij de ingang van een kerkgebouw aan de Herenweg, waarbij twee jonge vrouwen gewond raakten. Een 82-jarige automobiliste reed in op een groep kerkgangers die na afloop van de kerkdienst het gebouw verlieten.

Heupletsel
Door nog nader te onderzoeken oorzaak reed rond 20.00 uur de 82-jarige bestuurster  plotseling vooruit en schampte daarbij een jonge vrouw. Zij raakte daarbij licht gewond. Een andere kerkgangster, een 13-jarig meisje, werd overreden en is met heupletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De automobiliste zelf kwam met de schrik vrij.

Onderzoek
De verkeerspolitie verricht ter plekke onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. De kerk ving de rest van de geschrokken groep kerkgangers op.  

UPDATE - Beide slachtoffers liepen uiteindelijk enkel schaafwonden en kneuzingen op, zie ook http://www.hervormdvinkeveen.nl/nieuws/300/informatie-ongeval-op-kerkpad-1e-kerstdag.html. Diegene die naar aanleiding van dit ongeval hulp nodig hebben kunnen contact op nemen met de wijkouderling of slachtofferhulp Nederland tel. 0900-0101 of www.slachtoferhulp.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34

Terug