Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO'S] Ernstig ongeluk met drie gewonden in Nieuwer ter Aa

Datum: 30 december 2013
Bron: Petershotnews.nl

Nieuwer Ter Aa - Maandag 30 december ontstond een eenzijdig ongeval. Vermoedelijk door gladheid raakte een auto van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand.

Rond 09.05 uur kwam de melding van een ongeval op de Ter Aaseweg. Een auto was tegen boom tot stilstand gekomen. De bestuurder, een 25-jarige man uit Breukelen, en de bijrijdster, een 24-jarige vrouw uit Breukelen, zaten bekneld. Een 1-jarig jongetje dat achterin zat kon gelijk uit de auto gehaald worden en werd ter controle naar een ziekenhuis gebracht.

De bestuurder was niet aanspreekbaar en werd door de brandweer uit de auto bevrijd. Per ambulance werd hij naar het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam gebracht. De bijrijdster zat ernstig bekneld. De brandweer moest de auto met een lier van de boom aftrekken en de auto bijna volledig uit elkaar halen om de vrouw te bevrijden. De vrouw was bij kennis en werd per ambulance naar het Academisch Medisch Centrum gebracht. Een traumahelikopter landde zodat het Mobiel Medisch Team medische bijstand kon verlenen.

Vermoedelijk is de auto door de gladheid van de weg geraakt. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Week van de Ontmoeting
Terug

Week van de Ontmoeting