Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Ernstig gewonde bij steekpartij in auto op A2 Vinkeveen

Datum: 01 januari 2014
Bron: petershotnews.nl

Een 28-jarige vrouw uit Utrecht is woensdag 1 januari gearresteerd op verdenking van (poging)doodslag/zware mishandeling. Een 26-jarige man, eveneens uit Utrecht, is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

Rond 04.05 uur kregen agenten een melding dat een man in moeilijkheden verkeerde in een auto, die stil zou staan op de Rijksweg A2 even voorbij de toerit vanuit de richting Vinkeveen. Diverse agenten stelden een onderzoek in en troffen op de Rijksweg A2 een stilstaande auto aan met daarbij een gewonde man en een vrouw. Vier van de vijf rijstroken in de richting Utrecht werden uit voorzorg afgesloten.

Kritieke toestand

De man, 26 jaar uit Utrecht, had een forse wond in zijn nek en bloedde hevig. Hij werd onderzocht door ambulancepersoneel en is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis en daar opgenomen. De vrouw werd voor alle zekerheid ook onderzocht door ambulancepersoneel, maar zij bleek niet gewond te zijn.

Nader onderzoek

Agenten namen de vrouw mee naar het politiebureau en sloten haar daar in. De auto werd veiliggesteld voor onderzoek door forensisch rechercheurs. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van dit incident.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34

Terug