Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Wilnisser (17) pakt wapenstok agent en wordt aangehouden in Utrecht

Datum: 19 januari 2014
Bron: petershotnews.nl

Utrecht/Wilnis - Een 17-jarige jongen uit Wilnis is zaterdag 18 januari in het Moreelsepark opgepakt wegens het plegen van verzet bij zijn arrestatie.

Vechtpartij gaande
Rond 23.55 uur kregen agenten een melding van een vechtpartij bij de roltrappen van het Moreelsepark. Agenten gingen direct daar naar toe en wisten de vechtende personen te scheiden. Daar niet duidelijk werd wie was begonnen en niemand daarbij gewond was geraakt, volstonden de agenten met een bekeuring voor overtreding van de Algemene Plaatselijke Verordening. De Wilnisser wilde echter niet luisteren en wilde niet blijven staan. Een agent greep hem vast, maar de Wilnisser zag kans om de wapenstok van de agent beet pakken.

Tegen de grond gewerkt
Om te voorkomen dat hij hiermee zou gaan slaan, grepen meerdere agenten de Wilnisser vast. Hij werd tegen de grond gewerkt en geboeid, waarna hij naar het bureau werd gebracht. Een agent liep door de schermutseling met de Wilnisser een gekneusde elleboog op. De Wilnisser zit vast en de Vreemdelingenpolitie onderzoekt of hij beschikt over een geldige verblijfstitel.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34

Terug