Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[VIDEO] Man steelt geld uit automaten in Mijdrecht en Wilnis, getuigen gezocht

Datum: 31 januari 2014
Bron: politie.nl

Wilnis/Mijdrecht - Een man ging in de nacht van 30 op 31 december 2013 op strooptocht langs betaalautomaten in Mijdrecht en Wilnis. De politie zoekt de nog onbekende dief.

Bekijk het filmpje van via YouTube. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 29 januari 2014 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

Om even voor 02.00 uur brak de man de betaalautomaat van de wasserette en de geldcassette van de luchtautomaat open van het tankstation aan de Mijdrechtse Dwarsweg in Wilnis.

Dezelfde man dook rond 02.10 uur op bij winkelcentrum De Passage in Mijdrecht. Daar forceerde hij de schuifdeuren van het winkelcentrum en brak daar een Hamster-kinderspeelautomaat van de supermarkt open.

Signalement

  • man
  • mager postuur
  • hoog, doorlopend voorhoofd
  • kort, donker haar
  • oranje / rode jas met capuchon
  • blauwe spijkerbroek

Op bewakingsbeelden is te zien dat hij zich met een herenfiets verplaatste. Aan de bagagedrager was een fietstas bevestigd met daarop een horizontale reflecterende streep.

Vragen
Herkent u deze man? Weet u misschien wie hij is of heeft u misschien andere informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak? Bel dan gratis onze Opsporingstiplijn 0800-6070. Of bel gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht