Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Veroorzaker ongeluk A2 doorkruiste middenberm

Datum: 07 februari 2014
Bron: RTV Utrecht

Vinkeveen - Het ongeluk dat donderdagavond voor chaos op de A2 bij Vinkeveen zorgde, werd veroorzaakt doordat een automobilist op de tegenovergestelde rijbaan terecht was gekomen. Dat meldt de politie.

De 25-jarige man uit Hillegom reed op zijn weg naar Amsterdam door nog onbekende oorzaak de middenberm in en kwam uit op de rijbaan richting Utrecht. Daar botste hij tegen drie andere auto's en een vrachtwagen. De auto kwam uiteindelijk tot stilstand in het gras bij de vluchtstrook.

RAVAGE
De bestuurder werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht, de andere bestuurders raakten lichtgewond of kwamen met de schrik vrij.

Het ongeluk veroorzaakte een flinke ravage op de weg. De auto van de man uit Hillegom raakte zwaar beschadigd en diverse onderdelen lagen verspreid over de vijf rijstroken. Door de klap braken de assen van de oplegger van de vrachtwagen af, waardoor de truck onbestuurbaar werd en in het gras langs de vluchtstrook terecht kwam.

Vanwege de ravage was de weg richting Utrecht een tijd afgesloten. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeluk.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34
Terug