Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

0297actie.nl raadplegen scheelt heel veel geld

Datum: 16 februari 2014
Bron: De Groene Venen

De C1000 in Wilnis is een geliefde plek om je dagelijkse of wekelijkse boodschappen te doen. Vanuit alle windstreken komen de klanten naar de winkel. Dat is niet zo maar. Je kunt er makkelijk parkeren en de prijzen geven aanleiding tot vrolijkheid. Sinds kort hangt er een groot spandoek op de gevel van het winkelpand: 0297actie.nl. De moeite waard om op te kijken, vindt ondernemer Eric Suyten van C1000.

“Onze klanten weten dat we dagelijks met onze prijzen stunten. Dat zien ze aan de hand van onze folders, waarin we landelijk aangeven wat onze voordeelkoopjes voor een bepaalde periode zoal zijn. Prima zo’n folder, maar toch vind ik dat we onze klanten op de hoogte moeten brengen van extra voordeel dat we dagelijks aanbieden. Ons bedrijf loert dagelijks op de inkoopvoordelen van met name seizoensproducten. Deze producten worden vaak met enorm voordeel aangeboden op de markt en u begrijpt dat we daar graag van profiteren. Maar ook onze klanten profiteren hier volop van. Onder het motto “Op=Op” bieden wij producten aan die binnen een aantal dagen bij de consument thuis moeten liggen. Dat levert een reeks voordelen op. De leverancier voorkomt dat producten niet meer verkocht kunnen worden, wij kopen scherp in en berekenen dit voordeel door aan onze klanten. Het eindresultaat is dan dat de consument een prima product voor een lage prijs in handen krijgt. Wie wil dit nou niet? Ook is het zo dat we door de assortimentswijzigingen vaak ruimte in onze schappen moeten maken. Dat gebeurt veelal op de “houdbaar afdeling”, waardoor we als het ware restpartijen kunnen aanbieden. Soms gelden deze aanbiedingen voor een dag, soms ook iets meer.”

Eric Suyten: “Hebben we nu echt iets heel speciaals in de aanbieding, dan plaatsen we een twitter bericht. Speciaal voor de voordeelliefhebbers die ons volgen en direct actie kunnen ondernemen. Onze afdelingsmanagers hebben de opdracht gekregen dagelijks te inventariseren welke interessante aanbiedingen we op onze website kunnen plaatsen. Ik kijk uit naar het moment waarop de inwoners van 0297 dagelijks even spieken of er voor hen leuke aanbiedingen te halen zijn. Wat zou het leuk zijn als 0297actie.nl binnenkort een begrip is geworden in onze regio.”

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Karwei Vacatures MijdrechtTerug

Karwei Vacatures Mijdrecht