Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Politie lost schot op auto in Rotterdam, Mijdrechter aangenhouden

Datum: 13 februari 2014
Bron: politie.nl

Mijdrecht/Rotterdam - Politiemensen hebben donderdagochtend, om ongeveer 07.30 uur een schot gelost bij de aanhouding van een automobilist die onder invloed van alcohol bleek te zijn. Er raakte niemand gewond.

De bestuurder van de auto, een 24-jarige man uit Hillegom, kwam uit een horecagelegenheid en stapte op de Eendrachtsweg, samen met twee passagiers in zijn auto. Hij reed weg in de richting van de Westblaak. Agenten zagen dit gebeuren en wilden de automobilist controleren op alcoholgebruik. Zij gaven hem een stopteken. De automobilist stopte echter niet maar reed hard achteruit in de richting van de Witte de Withstraat. Daar kwam juist op dat moment een politieauto aanrijden en de automobilist reed daar tegenaan.

Toen hij er opnieuw vandoor wilde gaan schoot een agent op de auto. Hij raakte het achterlicht en op datzelfde moment gooide een agent van het Bikteteam zijn fiets voor de auto. De bestuurder koos eieren voor zijn geld en stopte zijn vlucht. Hij werd aangehouden evenals zijn twee passagiers.

De bestuurder, een 24-jarige man, bleek inderdaad teveel gedronken te hebben. Hij is ingesloten. Datzelfde geldt voor één van zijn passagiers, een 25-jarige vrouw uit Mijdrecht. Zij bleek gesignaleerd te staan.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht