Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO & VIDEO] Dierenambulances leeggeroofd in Mijdrecht

Datum: 03 maart 2014
Bron: petershotnews.nl

Mijdrecht - De twee ambulances van Dierenambulance van De Ronde Venen/Amstelland die in Mijdrecht stonden, zijn zaterdagnacht gekraakt. De ruiten werden ingeslagen en kostbare bezittingen zijn meegenomen.

De voertuigen van de dierenambulance stonden vlakbij elkaar geparkeerd. De TomTom's en de autopapieren zijn verdwenen, evenals een apparaat om dieren mee te chippen. De kraak moet gepleegd zijn tussen 2.30 en 9.00 uur vanmorgen. Het gaat om een witte Opel Vivaro en een grijze Ford Transit.

De hulpdienst vindt het vreemd dat de dader uitgerekend de ambulances uitkoos om te kraken. "Er stonden meerdere auto's op de parkeerplaats, maar die hebben ze met rust gelaten. Als iemand het op ons voorzien heeft, hoop ik dat hij zich kenbaar maakt. Dit is niet de manier", reageert Miriam Bosman van de Dierenambulance. De ruit van één van de wagens is inmiddels hersteld. In de andere ambulance zit tijdelijk een noodruit. De dierenambulance kan wel weer met de voertuigen op pad, maar voorlopig zonder navigatie en met een kapotte handsfreeset.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht
Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht