Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Lintjesregen Aalsmeer: 8 koninklijke onderscheidingen

Datum: 25 april 2014
Bron: Gemeente Aalsmeer

Vrijdag 25 april heeft burgemeester Jobke Vonk-Vedder – dit jaar voor het eerst uit naam van Zijne Majesteit de Koning - op het gemeentehuis acht inwoners uit Aalsmeer de versierselen uitgereikt die horen bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De gedecoreerden zijn:

Mevrouw I. van Gelder-Kuit
Mevrouw Van Gelder ontvangt deze onderscheiding voor haar langdurige inzet voor de samenleving op diverse maatschappelijke terreinen zoals bibliotheek en gehandicapten- en terminale zorg.

Mevrouw J.H. Oosterloo-Hartsuiker
Mevrouw Oosterloo ontvangt deze onderscheiding voor haar (bestuurlijke) activiteiten op diverse maatschappelijke terreinen zoals politiek en ouderenzorg.

Mevrouw J.Verhoef-van der Pol
Mevrouw Verhoef ontvangt deze onderscheiding voor haar jarenlange inzet op kerkelijk gebied en humanitaire hulp.

Mevrouw M. Tepas-Prins
Mevrouw Tepas ontvangt deze onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor de samenleving op het gebied van culturele en creatieve vorming.

De heer A.D. Hol
De heer Hol ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de samenleving op diverse maatschappelijke terreinen zoals sport, muziek en verenigingsleven.

6. De heer M. van Tol
De heer Van Tol ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de samenleving op het gebied van onderwijs en cultuur.

7. Mevrouw J.H. van den Nouland – van Osch
Mevrouw Van den Nouland ontvangt deze onderscheiding voor haar jarenlange inzet voor de samenleving op gebied van cultuur en ouderenwelzijn.

8. De heer P.F. van den Nouland
De heer Van den Nouland ontvangt deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet op het gebied van veiligheid en hulpverlening.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Karwei Vacatures Mijdrecht


Terug

Karwei Vacatures Mijdrecht