Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

AJOC Back to Basic; nieuw maar vertrouwd feestweekend terug

Datum: 25 april 2014
Bron: ingezonden stukken

Jongerenvereniging AJOC presenteert op 20 en 21 juni een nieuw tentfeest: AJOC Back To Basic. Twee avonden, artiesten met een hoog feestgehalte en ouderwetse prijzen zijn de ingrediënten voor een nieuw, maar vertrouwd AJOC feestweekend.

De vereniging besloot eind 2012 dat er in 2013 geen AJOC Festival georganiseerd zou worden en nam daarmee de tijd om na te denken over de toekomst. Na een jaar van afwezigheid begon het toch weer te kriebelen. Daarom gaat AJOC terug naar de roots: Back To Basic. Een meer intiemer maar een vanouds gezellige AJOC belevenis. AJOC Back To Basic zal plaatsvinden op een nieuwe locatie aan de Molenland in Wilnis.

Op vrijdag 20 juni staan 90’s NOW! en The Dirty Daddies op het programma. 90´s NOW! is een bekende van AJOC, de dj-formatie stond twee keer eerder op het AJOC Festival. Deze DJ´s zorgen voor een feest der herkening en natuurlijk kan iedereen stiekem die grote hits uit de 90´s meezingen.

The Dirty Daddies geeft het begrip ‘coverband’ een totaal nieuwe lading: iedere hit vloeit na maximaal één minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert.

Zaterdag 21 juni staan de bands Rock´n Roll Circus en Big Bird op het podium. In het optreden van Big Bird zullen 100 meezingers voorbij komen, verwerkt in steengoede medley´s en mash-ups. Rock´n Roll Circus brengt de vele hits van de Rolling Stones ten gehore.

De voorverkoop van AJOC Back To Basic begint op zaterdag 10 mei om 10.00 uur in Immitsj (Windmolen 75 in Mijdrecht). Losse kaarten kosten in de voorverkoop €10,-. Een passe-partout (welke toegang geeft voor beide avonden) kost €17,50. OP = OP, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Meer informatie over AJOC Back To Basic is te vinden op www.ajocbtb.nl. Of volg ons op twitter via @ajocbtb of Facebook: facebook.com/ajocbtb.

AJOC Back To Basic brengt al het goede van vroeger terug!

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht