Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO'S & VIDEO] Twee aanhoudingen na wilde achtervolging Waverveen

Datum: 07 mei 2014
Bron: RTV Utrecht

Waverveen - De politie heeft dinsdagavond rond 23.00 uur twee mannen aangehouden in Waverveen. Het duo negeerde een stopteken bij een snelheidscontrole op de Baambrugse Zuwe in Vinkeveen, waarna de politie de achtervolging inzette.

In plaats van te stoppen tijdens de politiecontrole op de Vinkveense Baambrugse Zuwe, gaf de bestuurder van de grijze Mercedes extra gas. Agenten zetten de achtervolging in, maar raakten op de kruising van de Botsholsedijk met het Waverveensepad het spoor bijster.

Ze ontdekten dat het voertuig een weggetje tussen de weilanden was ingeschoten, vier hekken had geramd en uiteindelijk in een sloot was beland. De twee inzittenden hadden de vlucht te voet voortgezet.

CAMPING
Een bewoner tipte dat ze het duo had zien lopen, waarna de politie een helikopter en een speurhond inzette. Met hulp van een warmtecamera troffen agenten de verdachten doorweekt en onder de modder aan op een camping in de buurt.

Het gaat om twee Poolse mannen van 25 en 29 jaar. Ze bleken met een kentekennummer van een gestolen auto rond te rijden en zijn aangehouden op verdenking van diefstal. De politie onderzoekt de zaak.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Via 0297 TV


Terug