Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Mogelijke koperdieven actief op kerktoren Vinkeveen

Datum: 08 mei 2014
Bron: www.petershonews.nl

Vinkeveen - Woensdagavond rond 23:15 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijk koperdieven actief waren op de kerktoren aan de Kerklaan.

Meerdere politieagenten gingen ter plaatse en er werd een burgernetactie opgestart. De politie vroeg Burgernetdeelnemers uit te kijken naar twee mannen. Het signalement van verdachte één was dat de man rond de 1,85 meter lang was, een getinte huidskleur had en een opvallend oranje jack droeg. Verdachte twee was ongeveer 1,70 meter lang en had ook een getint uiterlijk.

Verschillende Burgernetdeelnemers hadden de mannen zien lopen/rennen en waarschuwden de politie. De politie hield verschillende personen staande voor een controle. Warmtebeeldcamera's werden gebruikt om de verdachten op te sporen. De politie heeft zelf ook de kerktoren beklommen om te kijken of er daadwerkelijk diefstal was geweest. De politie keek daarbij of de kerklokken en bliksemgeleiders nog intact waren. De politie trof geen bijzonderheden aan en gaat dan nu ook nog uit van een poging tot diefstal.

De verdachten zijn helaas niet aangetroffen. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht