Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Winkels in Mijdrecht gezamenlijk voor Brandweer Mijdrecht & Alpe d’HuZes

Datum: 14 mei 2014
Bron: ingezonden stukken

Volgende week zamelen de winkels van Shopping Mijdrecht gezamenlijk geld in voor de ploeg van de Vrijwillige Brandweer Mijdrecht die op 5 juni mee doet aan Alpe d’HuZes

Dit jaar bestaat de Vrijwillige Brandweer Mijdrecht 90 jaar. De brandweermannen vinden dit een mooi moment om met een team van de brandweerdeel te nemen aan de Alpe d'HuZes 2014!

De Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd in de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op 5 juni de legendarische Alpe d'Huez in Frankrijk tot maximaal 6 keer op de fiets of lopend beklommen.

Door mee te doen aan Alpe d’HuZes hopen zij een aanzienlijke bijdrage te leveren aan een droom om deze ziekte op zo een manier aan te pakken dat dit slechts nog een chronische ziekte zal zijn.

Bij de Mijdrechtse winkels vindt u op de toonbank een „pink” collecte doosje. „Wij hopen dat zowel de winkelier als de klant hierin een kleine bijdrage zal doen, en zo onder het motto „alle kleine beetjes helpen” gezamenlijk een mooi bedrag bij elkaar te vergaren” zegt voorzitter van Shopping Mijdrecht, Hans Rensink. De vrijwillige brandweer vervult een belangrijke functie in onze gemeente en wij als ondernemers waarderen dat enorm. Wij hopen dan ook aan het eind van de week een mooi bedrag aan het sportieve team te mogen overhandigen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family MijdrechtTerug

Family Mijdrecht