Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Krijg gratis telefoon bij Optie 1 Mijdrecht

Datum: 20 mei 2014
Bron: PetersHotnews.nl

Goed nieuws voor mobiel bellend en surfend Mijdrecht en omstreken. In de Dorpsstraat op nummer 56, het voormalige pand van Koop Lenstra, heeft een telefoonwinkel haar deuren geopend. Voor een goed advies stap je gewoon binnen bij Optie 1.

Het is al vele mensen opgevallen dat de leegstaande winkel al enkele weken gonst van de activiteiten. Er zijn rekken geplaatst met de meest moderne telefoons, accessoires zijn er te kust en te keur en het gedegen advies van Adri, Danielle en Marijn (gezamenlijk goed voor meer dan dertig jaar ervaring), is al menigeen goed bevallen. Er worden telefoons verkocht, abonnementen afgesloten, er wordt even een telefoontje ingeregeld, maar wat het meest belangrijke is: er is aandacht voor de klant die een vraag heeft op het gebied van mobiel bellen. Het lijkt allemaal zo eenvoudig. Je klikt even een paar keer op het internet en je hebt een abonnement afgesloten waar je de omvang niet van kent. Je krijgt iemand aan de lijn die je even snel aan een oplossing helpt. Vaak is dat het begin van vastzitten aan iets wat je nou niet echt had bedoeld. "Dat noem ik de bekende zoek het maar uit garantie, bij ons werkt dat nou net even iets anders." vertelt Adri.

“Krijg ik een klant binnen, dan vraag ik eerst eens even op m’n gemak wat hij of zij voor ogen heeft. Waar heb je de telefoon voor nodig? Wil je bellen of surfen of een combinatie van beide? Hoe groot moet het scherm zijn? Ben je in staat uiterst precies op de toetsen te drukken of ben je wat minder trefzeker? Tenslotte, wat heb je er voor over om mobiel bereikbaar te zijn? Heb ik op deze vragen een antwoord, dan kijken we gezamenlijk naar het beste abonnement of prepaid mogelijkheden. Uitgangspunt daarbij is niet het hoogste bedrag, maar de meest bij de klant passende oplossing te vinden.”

“Als we tot zaken komen , dan is dat dus altijd gebaseerd op een deskundig advies. We kiezen uit alle netwerken en uit alle merken telefoons. Het instellen van je toestel, vaak een hele klus, doen we gratis en voor niets. We kijken op welke manieren je kunt besparen om de uiteindelijke kosten in de hand te kunnen houden. We verzekeren tegen verlies of diefstal. Repareren doen we in eigen werkplaats, bij inruil van het oude toestel verlenen we korting. De zakelijke beller verwennen we met speciale abonnementen.”

GRATIS TELEFOON
De officiële opening van de winkel wordt groots gevierd. Zaterdag 24 mei zijn er van 12 tot 16 uur tal van festiviteiten en de gehele dag is er voordeel te behalen. “We verlenen 25% korting op de aankoop van alle accessoires. Ieder uur verloten we een Samsung Galaxy. Restylen van je iPhone doen we voor 50 euro, zodat die er weer tip top uit ziet. Er is gratis ijs voor de kleintjes.”

Verstopactie PetersHotnews.nl - Stichting Hoogvliegers
Als je dan toch die gratis Samsung Galaxy hebt gewonnen of je hebt ander voordeel behaald is het wellicht een goed idee iets te doneren in een speciale bus die is geplaatst voor de Stichting Hoogvliegers. Met uw bijdrage kunnen chronisch zieke kinderen een vliegtochtje maken. Een onvergetelijke dag voor ze. O ja, let op: Peter Bakker gaat een aantal telefoondoosjes verstoppen in De Ronde Venen. De vinder van deze doosjes kan de bijbehorende telefoon gratis ophalen. Houd de aanwijzingen op Peters Hotnews en Twitter in de gaten. Als dat geen feest wordt!

Optie 1 Mijdrecht, Dorpsstraat 56, Mijdrecht. tel. 0297-769148, [email protected]

Kijk voor meer informatie over de Stichting Hoogvliegers op www.stichtinghoogvliegers.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Via 0297 TV - telefoon is inmiddels gevonden
Terug

Family Mijdrecht