Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO'S] Inbrekers Amstelhoek op heterdaad betrapt en gepakt

Datum: 06 juni 2014
Bron: Politie

Amstelhoek - Op vrijdagavond 6 juni kreeg de politie een melding over een inbraak bij een woning in de Mennonietenbuurt. De gevluchte verdachten konden met de hulp van bewoners, de politieheli en assisterende agenten van de politie Amsterdam worden aangehouden.

Rond 18.20 uur zag een getuige dat drie verdachten een raam openbraken bij de woning en naar binnen gingen. Aanrijdende agenten zagen de inbrekers wegrennen waarbij omwonenden de agenten wezen in de richting van de Menno Simonszstraat. De agenten zagen dat de drie verdachten door het water en het weiland in de richting van De hoef vluchtten. De politiehelikopter werd ingezet en de collega’s van Amsterdam werd gevraagd te assisteren.

Hierbij werd onder andere een diensthond ingezet. Uiteindelijk konden de drie inbrekers worden aangehouden in een buxuskwekerij waarbij zich verborgen hielden tussen de struiken. Eén van hen liep daarbij een bijtwond op van de diensthond. De verdachten, inwoners van Ede in de leeftijd tussen 19 en 24 jaar, zijn ingesloten voor verder onderzoek.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34


Terug