Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Man beroofd in Abcoude

Datum: 19 juni 2014
Bron: politie.nl
Abcoude - Een 78-jarige man uit Abcoude werd dinsdag 17 juni beroofd door twee jongemannen. Het tweetal griste een plastic tas met daarin een tablet uit de hand van het fietsende slachtoffer. De man wist zich met moeite overeind te houden. Het tweetal vluchtte weg richting centrum Abcoude. Op donderdag 19 juni deed de man op het bureau aangifte en startte de politie een onderzoek.

Tussen 11.45 en 12.15 uur fietste de man komend uit de richting van Amsterdam Zuid-Oost over het fietspad van de Amsterdamsestraatweg achterlangs het zwembad. Plotseling werd de man ingehaald door het tweetal op een scooter en maakte de plastic AH tas met daarin de tablet buit. De man vermoedt dat hij gevolgd is vanuit de nieuwbouwwijk Holendrecht. Hij stopte onderweg een paar keer om het navigatiesysteem op zijn tablet te raadplegen.

Signalement tweetal
De bestuurder droeg een zwarte integraal helm en had een zwart Canada Gosse jack aan. De duopassagier droeg een opvallend rood gehaakte muts, waar de blonde haarlokken onder vandaan staken. Van de scooter zijn geen gegevens bekend.

Informatie melden
Heeft u informatie over de beroving, over het tweetal of over de scooter, hoe gering die ook is, schroom niet, maar neem contact op met de politie om mee te helpen dit misdrijf op te lossen. Bel naar 0900-8844 of naar 0800-7000 als u anoniem uw informatie wilt doorgeven.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht