Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Persoon uit auto geslingerd bij aanrijding A9 zorgt voor lange file op A2

Datum: 08 juli 2014
Bron: VID

Op het knooppunt Holendrecht is dinsdagmiddag bij een aanrijding een persoon uit een auto geslingerd. De traumahelikopter werd opgeroepen om medische assistentie te verlenen en indien nodig te vervoeren.

Vanaf de A2 vanuit Utrecht is de verbindingsweg naar de A9 richting Haarlem afgesloten. De traumahelikopter is tijdens de landing gecanceld.

Door de afsluiting staat er een lange file op de A2. Ook op de A9 staat een lange file, maar dan in de richting van Diemen. Het is niet bekend wanneer de verbindingsweg vrijgegeven kan worden. Of er, naast de persoon die uit de auto werd geslingerd, nog andere gewonden zijn, is niet bekend.

Update 19:13 uur

Een brandweerman die bij de aanrijding heeft geassisteerd, heeft laten weten dat de persoon niet uit de auto is geslingerd, zo meldt een fotograaf ter plaatse aan de VID.

De auto zou door de gladheid in de vangrail zijn beland. De bestuurder zou toen gedacht hebben dat zijn auto in brand stond waarna hij is uitgestapt. Vervolgens bleek hij last van zijn rug te hebben en een snee op zijn hoofd, waarna hij op de weg is gaan liggen. De brandweer heeft de weg schoongemaakt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Terug