Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Drie aanhoudingen voor bootongeluk Vinkeveen

Datum: 03 augustus 2014
Bron: Politie

Vinkeveen - In de vroege ochtend van zondag 3 augustus hield de politie twee mannen en een vrouw aan op verdenking van meerdere feiten voor de aanvaring tussen twee boten van zaterdagavond 2 augustus. Twee mannen (42 en 51 jaar uit Leusden) kwamen hierbij om het leven.

Zaterdagavond 2 augustus ontstond rond 22.45 uur een aanvaring tussen twee boten op de Vinkeveense Plassen. Twee mannen overleden ter plaatse, twee andere mannen kwamen in het water terecht maar raakten niet gewond. De boot waarmee de aanvaring ontstond, was weggevaren. Een grote zoekactie werd op touw gezet om de boot met de bestuurder te vinden.

Uiteindelijk troffen agenten de boot met schade aan in de omgeving van een woning in Vinkeveen waar de boot aangemeerd was. De verdachten zijn een 53-jarige vrouw en een 23-jarige man uit de gemeente Nieuwkoop . De derde verdachte is een 49-jarige man uit Oosterbeek. Het drietal wordt verdacht van dood door schuld en het verlaten van de plaats van een ongeval. Of alle drie de verdachten aan boord waren en wie de boot bestuurde wordt onderzocht.

Mensen die getuige geweest zijn van de aanvaring en nog niet met de politie gesproken hebben, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Klik hier voor alle foto´s en video 

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Video van zoekactie, inmiddels nieuwe informatie bekend, voice over klopt dus niet meer
De boot van de verdachtenDe boot van de verdachten
De boot van de verdachtenDe boot van de verdachten
De boot van de verdachtenDe boot van de verdachten
De boot van de verdachtenDe boot van de verdachten
De boot die aangevaren isDe boot die aangevaren is

Terug

Family Mijdrecht