Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO'S] Vrouw beroofd van tas op Marijkelaan in Mijdrecht

Datum: 15 augustus 2014
Bron: petershotnews.nl

Mijdrecht -Een 65-jarige vrouw uit Mijdrecht is vrijdag 15 augustus op de Prinses Marijkelaan beroofd van haar handtas door drie jongemannen. De vrouw kwam hierbij ten val en raakte licht gewond aan haar arm.

De vrouw liep om 21.40 uur over het trotttoir van de Prinses Marijkelaan. Plotseling voelde zij dat aan haar tas, die zij om haar arm had, werd getrokken. In eerste instantie hield de vrouw haar tas vast, maar doordat zij op de grond viel, moest zij haar tas loslaten.

Drietal weggerend
Na het buitmaken van de tas rende het drietal weg mogelijk in de richting van de Hoofdweg/Molenland. Van hun signalement is weinig bekend. Het drietal droeg donkere kleding met een capuchon over het hoofd. Volgens de vrouw hadden de drie een lengte die varieerde tussen de 1.50 en 1.60 m.

Zoektocht zonder resultaat
Na de melding zochten diverse agenten de omgeving af en startte een burgernetactie. Via het twitteraccount @Pol_Mijdrecht werden volgers gevraagd uit te kijken naar het drietal. Ook een diensthond zocht met zijn geleider naar het drietal. Het zoeken leverde geen resultaat op en van het drietal ontbreekt tot nu toe ieder spoor. Als u iets heeft gehoord of gezien dat met deze straatroof te maken kan hebben, bel dan 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven, bel dan 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht

Terug

Hema Mijdrecht

Family Mijdrecht