Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Getuigen gezocht woninginbraak in De Kwakel

Datum: 05 september 2014
Bron: Politie

Bij een woning aan de Hoofdweg in De Kwakel is dinsdag 20 mei tussen 09:00 en 13:15 uur ingebroken. De buit bestaat uit contant geld, een bankpas, horloges, sieraden en munten.

In de woning woont een echtpaar. Om 09.00 uur verlaat de vrouw als laatste de woning. Als ze omstreeks 14.30 uur thuiskomt, staat de klink van de achterdeur omhoog. Ze vermoedt dan nog niet dat er is ingebroken. Ook niet als ze in een kast een pakje shag mist. Pas als de vrouw twee dagen later wat geld uit de kluis wil pakken, dringt het tot haar door dat bij hen is ingebroken.

De kluis is leeggehaald en uit de slaapkamer zijn sieraden meegenomen, waaronder diverse erfstukken. Deze erfstukken zijn van grote emotionele waarde voor de slachtoffers.

Met de gestolen bankpas is even voor half twee geld opgenomen bij een geldautomaat in Oude Wetering. Een camera filmde de man die het geld opnam.

Vragen
Wie herkent de man op de beelden die geld opnam met de gestolen bankpas?

Wie heeft op de dag van de inbraak of wellicht in de dagen ervoor iets gezien wat mogelijk met de inbraak te maken kan hebben?

Tips
Herkent u de man op de beelden of heeft u andere informatie die mogelijk iets met deze zaak te maken heeft? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw tip ook doorgeven via de Opsporingstiplijn op: 0800-6070. Uw tip anoniem doorgeven, doet u via Meld Misdaad Anoniem op het nummer: 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Week van de Ontmoeting


Terug

Week van de Ontmoeting