Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Foto's Nacht van Neptunus 2014 online

Datum: 08 september 2014
Bron: Ingezonden stukken

Zaterdag 6 september was er weer het jaarlijkse botenfestijn de Nacht van Neptunus op de Vinkeveense Plassen. 

De foto's staan in het fotoalbum op 0297.nl, klik hier.

De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar de Borger- gangers, een boot gemaakt door jongelui die kort na de start pech kregen met het aggregaat en zodoende licht en geluid loos aanwezig waren. Gelukkig had de juryboot een extra stroom aggregaat mee genomen en konden ze de toch met geluid en muziek weer voort zetten.

De eerste prijs in de categorie Mooist verlichte vaartuig is uitgereikt aan de “Toga Tempel” van Lars en Oscar die allen verkleed waren in witte toga.
2e prijs mooist verlichte vaartuig is gegaan naar “Waterworld” de boot van Jaap van Vliet
3e prijs mooist verlichte vaartuig is gegaan naar naar Sally boot met “bootje van karton”
De eerste prijs in de categorie Origineelst verlichte vaartuig is gegaan naar de zeeverkenners van Abcoude, met hun scheepjes leken ze net een echt piraten schip.

2e prijs origineelst verlicht is gegaan naar Erik en Sander Lighthart
3e prijs origineelst verlichte vaartuig is gegaan naar Gijs van Rooijen
Actueelst verlichte vaartuig is geworden de Kokkesteijn die dit jaar als paraplu boot versierd waren.

De 2e prijs in de categorie actueel was de Zwarte pieten boot, die reeds in Vinkeveen bij de winkels de pepernoten kwam brengen, Piet vond het wat fris en ging nog gauw een paar weken warm worden in Spanje.
Er waren weer een hoop bootjes op de plas en Neptunus heeft weer genoten, hij was ook dit jaar weer te gast aan boord van een boot die versierd was door de “Steupels”. Helaas kwam er een kleine onvoorziene storing in het geluid tijdens de prijs uitreiking, zodat niet overal goed te horen was wie er gewonnen hebben. Neptunus zrgt dat de prijzen alsnog op hun bestemming komen.
Net voor de prijs uitreiking heeft Neptunus en andere aanwezigen even stil gestaan bij de slachtoffers van enige weken geleden op de Vinkeveense plassen. Na de minuut stilte is de prijs uitreiking begonnen.
Neptunus en zijn kornuiten bedanken iedereen die meegeholpen hebben om deze editie van de Nacht van Neptunus tot een geslaagd eind te brengen.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht


De jury in overleg...De jury in overleg...


Terug

Hollandse AVond Mijdrecht