Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Jongen door viertal getrapt in Wilnis, getuigen gezocht

Datum: 16 september 2014
Bron: Politie

Wilnis - De politie onderzoekt de mishandeling van een 14-jarige jongen uit Wilnis. Hij werd donderdag 11 september door vier jongens van zijn fiets getrokken en liggend op de grond diverse keren getrapt. Hij liep onder meer letsel op aan zijn gezicht. Hij is behandeld bij de SpoedEisende Hulp(SEH) in Woerden en deed later aangifte op het bureau.

De jongen fietste die donderdagavond om 21.15 uur over het fietspad van de Veenweg naar huis. Ter hoogte van een school zag hij vier jongens op het hekje bij die school zitten. De Wilnisser schonk geen aandacht aan het viertal en fietste door. Echter het viertal ging voor hem staan en blokkeerde zijn doorgang. Hierna werd hij vastgepakt en van zijn fiets getrokken en kwam op de grond terecht.

Summier signalement viertal
De jongen trachtte zich nog te verweren, maar kreeg van het viertal diverse trappen tegen zijn hoofd en in zijn maagstreek. Plotseling hielden zij op, pakten hun fiets en reden weg. Het slachtoffer kan weinig zeggen over het signalement van het viertal. Zij zouden tussen de 1.80 en 1.85 meter lang zijn en ongeveer even oud als het slachtoffer. Zij droegen zwarte jassen met capuchons en reden op damesfietsen.

Informatie melden
Als u iets heeft gezien of gehoord dat te maken kan hebben met dit incident, bel dan naar de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of als u uw informatie anoniem wilt melden naar 0800-7000.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond MijdrechtTerug

Hollandse AVond Mijdrecht