Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vrijdagnacht: afsluiting Amstel Aquaduct N201 voor onderhoud

Datum: 18 september 2014
Bron: Provincie Noord Holland

In de nacht van 19 september op 20 september 2014 wordt het Amstel Aquaduct tussen de gemeenten Uithoorn en Mijdrecht één nacht afgesloten voor verkeer.
De afsluiting is nodig voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Verkeer op de nieuwe N201 wordt deels omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

Vanwege de onderhoudswerkzaamheden aan het Amstel Aquaduct, is het aquaduct afgesloten van vrijdag 19 september (21.00 uur) tot zaterdag 20 september (05.00 uur). Door de afsluiting kan het verkeer geen gebruik maken van het N201-tracé tussen de Amsterdamseweg Uithoorn en de aansluiting met de N196 Mijdrechtse Zuwe. Met behulp van borden wordt het verkeer omgeleid over de N196 en de Zijdelweg.

Werkzaamheden
Om de veiligheid en doorstroming van het verkeer te kunnen garanderen, is onderhoud noodzakelijk. Onderhoudswerkzaamheden in het Aquaduct kunnen vanwege de veiligheid van de onderhoudsmedewerkers alleen plaatsvinden zonder verkeer. De werkzaamheden tijdens de afsluiting bestaan uit het aanpassen van het hekwerk, het veiligheidsnet en het uitvoeren van diverse inspecties. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen worden de onderhoudswerkzaamheden in de nacht uitgevoerd.

Meer informatie

Bij vragen over werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via
0800 - 0200 600 (gratis).

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht