Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Wervingscampagne Burgernet van start

Datum: 23 september 2014
Bron: Ingezonden stukken

Op dinsdag 23 september start de regionale wervingscampagne van Burgernet in de regio Midden-Nederland. De kick-off vindt plaats op de regionale meldkamer van de politie in Utrecht met een rondleiding voor Burgernetdeelnemers, die recent betrokken zijn geweest bij een succesvolle actie.

De Burgernetwerving vindt dit jaar plaats in de periode van 22 september tot en met 10 oktober. Deze laatste week valt samen met de week tegen de woninginbraak. De kracht van gezamenlijk werven in deze periode is het effect van herhaling. De burger wordt op diverse plekken in de regio geconfronteerd met wervingsactiviteiten. De 41 gemeenten die samenwerken in de regio Midden-Nederland geven ieder een eigen invulling aan de werving.

Burgernet, het samenwerkingsverband tussen burgers, gemeente en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te bevorderen, is ingevoerd in 400 gemeenten in Nederland. Hierdoor ontstaat een vrijwel landelijk dekkend netwerk voor de toepassing van Burgernet. Burgernet telt nu landelijk 1,4 miljoen deelnemers, de regio Midden-Nederland ruim 150.000 deelnemers.

Meer informatie over Burgernet is te vinden op Burgernet.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht


Terug

Family Mijdrecht