Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[VIDEO] Werkzaamheden drinkwatertransportleiding Demmerik Vinkeveen

Datum: 02 oktober 2014
Bron: Gemeente De Ronde Venen

Deze week ontving de gemeente verschillende meldingen over geluidsoverlast van werkzaamheden in de boezemkade van de Ringvaart Demmerik in Vinkeveen. Het gaat om werkzaamheden van Waternet aan een belangrijke en grote watertransportleiding. De werkzaamheden duren tot 17 oktober. Donderdag 2 oktober wordt er om uiterlijk 22.00 uur afgerond.

De directe omgeving van de Demmerik is door Waternet over de werkzaamheden en de geluidoverlast met een brief geïnformeerd, maar bewoners die op grotere afstand wonen zijn niet geïnformeerd. Waternet wil deze bewoners op korte termijn alsnog informeren.

Omdat er maar drie weken beschikbaar zijn wordt er ook in de avonduren gewerkt. Vandaag verwacht de aannemer om uiterlijk om 22.00 uur het intrillen van de damwand af te ronden. Daarna zal het geluidsniveau drastisch afnemen.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u terecht op de website van Waternet of bij Ad de Greef, Projectleider Waternet, via telefoonnummer 020 60 86 466 of via mailadres [email protected].

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Via 0297 TVTerug