Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Gezin in Uithoorn gegijzeld en beroofd

Datum: 02 december 2014
Bron: ad.nl / telegraaf.nl

Uithoorn - Onbekenden hebben zondagavond een gezin in gijzeling gehouden in een woning in Uithoorn. Nadat ze de vader en moeder hadden vastgebonden, gingen de overvallers er uiteindelijk vandoor met geld en enkele dure horloges, meldde de politie dinsdag.

De 41-jarige man werd bij thuiskomst tegen de grond gewerkt, vastgebonden en vermoedelijk ook bedwelmd. Zijn 27-jarige echtgenote, die op het tumult was afgekomen, werd eveneens vastgebonden en ook een 6-jarig dochtertje is door de overvallers bedreigd. Een ander kind lag boven te slapen.

De mannen eisten geld en dreigden de woning in brand te steken. De 41-jarige bewoner werd met een mes in zijn bovenbeen gestoken. Toen de overvallers na ruim een uur vertrokken waren, slaagden de bewoners erin de politie te waarschuwen.

De politie vermoedt dat de daders de ondernemer al enige tijd hebben staan opwachten. De recherche wil dan ook graag in contact komen met mensen die iets verdachts is opgevallen in de omgeving van de Willem de Feaschweg. 

De overvallers waren rond de 25 jaar oud, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, geheel in het zwart gekleed en tussen de 1.70m. en 1.85m. lang. De politie is dringend op zoek naar getuigen van de overval.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Week van de Ontmoeting


Terug

Week van de Ontmoeting