Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Wie verdient de titel Onderneming van De Ronde Venen 2015

Datum: 31 december 2014
Bron: Ingezonden stukken

De Ronde Venen - Het jaarlijkse event, waarmee het ondernemerschap in De Ronde Venen gestimuleerd wordt, vindt ook in 2015 weer plaats. Ondernemingen met een belangrijke economische functie of ambitieuze startende ondernemingen met een sterk innoverend karakter maken kans om onderneming van het jaar te worden. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang om op 26 maart 2015 de ‘Onderneming van De Ronde Venen’ bekend te maken. Alle ondernemingen, klein, groot of net gestart kunnen meedingen naar deze prijs, mits zij gevestigd zijn in De Ronde Venen.

De jury
Tot 31 januari kunnen ondernemingen worden opgeven, daarna gaat de jury in beraad om op 6 februari de genomineerden in de drie categorieën bekend te maken. Een zware taak, maar een leuke uitdaging. Vervolgens kan er drie weken lang gestemd worden op de 5 genomineerden ondernemingen per categorie. De 3 ondernemingen per categorie met de meeste stemmen worden vervolgens door de jury bezocht en beoordeeld. Tijdens een spectaculair event op donderdag 26 maart worden de winnaars bekend gemaakt.

Sponsoring
Wilt u ook onderdeel uitmaken van het event sluit je dan aan als sponsor van het event. Kijk voor de sponsormogelijkheden en meer informatie over de verkiezing Onderneming van De Ronde Venen op de website www.ondernemingvandrv.nl

Geef jouw favoriete onderneming op
Vanaf 1 januari 2015 kun je jouw favoriete onderneming opgeven via de website www.ondernemingvandrv.nl. Hier staan ook de voorwaarden vermeld. Geef bij de aanmelding een korte motivatie waarom juist die onderneming deze prestigieuze ondernemersprijs verdient. Aanmelden kan tot 31 januari.

Quotes vorige winnaars
“Ik las in 2013 een advertentie in De Groene Venen waarbij dit evenement werd aangekondigd, en was eigenlijk per direct enthousiast om mee te doen.”
Nick & Edwin /Multifill BV – winnaar categorie groot 2013

“Als jong bedrijf zijn we meer zichtbaar geworden. In de maanden na de 'overwinning’ vertelden nieuwe klanten dat ze ons hebben zien staan in de krant of vragen iets over de oorkonde die met trots bij ons aan de muur hangt.”
Esther te Voortwis / Beek & Geyn kinderopvang – winnaar categorie starter 2013.

Kijk voor meer informatie op www.ondernemingvandrv.nl en hou ook onze facebookpagina in de gaten www.facebook.com/Ondernemingvandrv

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Week van de OntmoetingTerug

Week van de Ontmoeting