Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

[FOTO'S] Rotary SantaRun Mijdrecht

Datum: 20 december 2014
Bron:

Mijdrecht - Mijdrecht- Met een netto opbrengst van € 7.100,- voor de goede doelen kunnen we spreken van een groot succes. In 2012 en 2013 werd de SantaRun in Aalsmeer georganiseerd door Rotaryclub Aalsmeer-Mijdrecht-Uithoorn. Dit jaar hebben twee regionale Rotaryclubs (AMU en Mijdrecht) de handen ineen geslagen en de SantaRun in Mijdrecht georganiseerd. Vrijdag 19 december jl. was het dan zover.

Met ruim 400 deelnemers werd het één groot feest, Mijdrecht kleurde even rood, het was een enorm succes! Jazz-& Showballet Nicole, die met ‘haar dames’ ook nog even voor een schitterende kerstdans zorgde, spande de kroon met maar liefst 80 deeelnemers. Er werden diverse prijzen uitgereikt, waaronder een sporthorloge die beschikbaar werd gesteld door Juwelier Van Beek.

Het parcours was ca. 3,5 km lang, met start en finish op het Raadhuisplein. De Mijdrechtse brandweer had langs de route diverse vuurkorven geplaatst en dweilorkest Dorst zorgde voor swingende muziek langs het parcours. Na afloop werd er nog even gezellig feest gevierd. Er was volop gelegenheid om je op te warmen met een glaasje Glühwein, warme chocolademelk en vlees van het spit. Op www.mijdrecht.rotarysantarun.nl kun je diverse foto’s en filmpjes zien van deze eerste Mijdrechtse Rotary SantaRun.
Bij de gekozen goede doelen staan Moeder & Kind centraal.
Bijna honderd moeders van kinderen met een fysieke of verstandelijke beperking of chronische ziekte uit regio Aalsmeer, Mijdrecht en Uithoorn worden al jaren op een zaterdag niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk in het zonnetje gezet. De Moederverwendagen worden georganiseerd door Rotaryclub AMU en Rotaryclub Mijdrecht.
Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

De Mijdrechtse Rotary SantaRun werd mede mogelijk gemaakt, d.m.v. sponsoring in geld of ‘in natura’, door Rabobank Rijn en Veenstromen (= VIP-sponsor!), Surplus, De Rooij Zand- & Grindhandel, Loonbedrijf W.P. de Jong, H.W. van der Laan Architekt, Brouwer Transport & Logistiek, Stichting4Life, Profile Tyrecenter, Stieva, G. Brouwer & Zn, Fronik Infra, Schadenet Kranenburg, Pling Webdesign, Korver Makelaars, UBA Bouw, SC Johnson, Vida Makelaars, Platimex, Kenter Paans Koek Accountants, Hazet Drukkerij, Primex, Zakenvrouwen De Ronde Venen, HEMA, Blik op Hout, Petershotnews, Ronde Venen Fonds, Jazz- & Showballet Nicole, Juwelier Van Beek, Van der Zwaard Optiek, A-side media, Rendez-Vous, Brandweer Mijdrecht, Modehuis Van Yperen en bioTRADING.

Klik hier voor de foto's van 0297-online

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht