Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

7000 euro schade tijdens jaarwisseling in De Ronde Venen

Datum: 08 januari 2015
Bron: Gemeente De Ronde Venen

De Ronde Venen - Tijdens de jaarwisseling is voor 7.000 euro schade aangericht aan zowel gemeentelijke als eigendommen van bedrijven,. Het betreft met name prullenbakken, ruiten van bushokjes en verkeersborden die met zwaar vuurwerk zijn opgeblazen of vernield. Het schadebedrag is nagenoeg gelijk aan dat van vorig jaar.

De afgelopen periode zijn onder andere 20 verkeersborden vernield en 7 prullenbakken opgeblazen. Vervanging hiervan kost respectievelijk 40 euro en 350 euro per stuk. Ook zijn drie ruiten van bushokjes (600 euro per stuk) vernield. Ongeveer de helft van het schadebedrag komt voor rekening van de gemeente, de andere helft is toegebracht aan eigendommen van bedrijven. Het geld dat met reparaties gemoeid gaat, kan nu helaas niet in andere zaken worden gestoken en het is zeer vervelend te moeten constateren dat er mensen zijn die plezier beleven aan het plegen van deze vernielingen.

Los van genoemde schade is de overgang van Oud naar Nieuw zeer rustig verlopen. Gemeente, brandweer en politie kijken met tevredenheid terug op de jaarwisseling en danken iedereen voor zijn of haar inzet om van de jaarwisseling een feest te maken.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond MijdrechtTerug

Hollandse AVond Mijdrecht