Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Mannen aangehouden en gewond afgevoerd na ruzie in Vinkeveen

Datum: 09 januari 2015
Bron: petershotnews.nl

Vinkeveen - Een 43-jarige man Vinkeveen en een 37-jarige man uit Utrecht zijn vrijdag 9 januari aangehouden op verdenking van bedreiging en vernieling. De bewoner die werd bedreigd, deed ter plaatse aangifte, ook van de vernieling van een ruit van zijn woning.

Om 18.00 uur kregen agenten een melding van dit incident dat zich afspeelde in een woning aan het Achterbos en stelden een onderzoek in. Het tweetal werd in die woning aangetroffen en de agenten zagen dat de 43-jarige man een fikse bloedende snijwond had opgelopen aan zijn arm. De 37-jarige bleek lichtere verwondingen te hebben opgelopen. Het tweetal verkeerde behoorlijk onder invloed van alcohol.

Onder bewaking gesteld in ziekenhuis
De beide mannen werden ter plaatse onderzocht en behandeld door ambulancepersoneel. Hierna werd besloten het tweetal te vervoeren naar een ziekenhuis voor verdere behandeling. De mannen werden onder bewaking gesteld. Het vermoeden bestaat dat de mannen hun verwondingen hebben opgelopen bij de vernieling van de ruit van de woning. Het onderzoek tegen het tweetal wordt voortgezet.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Hollandse AVond Mijdrecht

Terug

Hollandse AVond Mijdrecht