Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Inbraak woning 97-jarige vrouw in Mijdrecht; politie zoekt getuigen

Datum: 13 januari 2015
Bron: Politie

Mijdrecht - Een 97-jarige vrouw is afgelopen nacht slachtoffer geworden van een inbraak. De inbreker(s) zochten ook naar spullen in de slaapkamer waar de vrouw lag te slapen. Die ontdekte de inbraak de volgende ochtend toen zij opstond en waarschuwde de politie.

Agenten kwamen naar de woning gelegen aan de Van Ruweelstraat en stelden een onderzoek in. Daaruit bleek dat de inbraak moet zijn gepleegd tussen maandag 12 januari te 23.00 uur en dinsdag 13 januari te 06.00 uur. Men kwam binnen door aan de achterzijde van de woning een raam te forceren.

Slaapkamer doorzocht
Verder bleek dat de gehele woning was doorzocht. Ook in de slaapkamer van de slapende vrouw, zocht men naar spullen, maar de vrouw werd niet wakker. Uit een inventarisatie moet blijken wat er allemaal is gestolen. De bewoonster wist nu al te melden dat haar sieraden, rijbewijs, geld en bankpassen waren gestolen.

Informatie melden
De politie vraagt een ieder die iets weet, heeft gehoord of gezien en wat te maken kan hebben met deze inbraak, dit te melden via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op politie.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34Week van de OntmoetingTerug

Week van de Ontmoeting